Oct 2, 20203 min

AIC | Projektek

Updated: Oct 28, 2021

Hogyan álmodunk tovább egy álmot?

Térrel.

Mert az álom bármilyen hosszúnak is tűnik, a valóságban csupán néhány másodpercig tart.

Hogyan lehetséges ez? Igen. Az élet-igenlő szemlélettel. Mert lenni akar. Pontosan erről van szó, a lehetséges szónak a gyökéről ami azonos a lehet-őség szó gyökével is. LÉT. Lét(ezni). Lehet. Lenni.

Igy válik a Lenni LESZ-é. Mint magból a fa. Ragozzunk! Ragozzunk az Élet nyelvén! Szót ragozunk és szórakozunk. A Lehetből a Van-ig. A magtól a gyümölcsig.

Mindennek célja van / A Van mindennek célja

Mert bármerre/akár merre nézek TER-et látok. Minden álom teret jelent. Minden tér lehetőség, minden lehetőségben megbújik a siker és a siker a folyamatosság tükrében életre kel. Mert a teret ki lehet tölteni szubsztanciával. Abból lesz a LESZ.

Mert a TÉR-nek ugyanaz a szógyöke mint a TER-emtésnek. És fa LESZ belőle, ami TER-ebélyesedik. Vízszintesen.

Majd teret foglal és ÖNmag-ából NÖ-vekedik.

Immár függőlegesen is.

Sorsunk mindenkori akaratunk kivetülése / Mert minden teremtmény egy teremtés gyümölcse

részletek a MONDJÁTOK EL NEKIK c. versemből

Akárcsak az álmok. Mert az álmok valójában célokká keskenyedett szándékok. Néhány másodpercig tartanak, de valójában örökkévalóságot rejtenek. Hiszen Élni szándékozó lehetőségek, amelyek VAN-ná akarnak válni, mint leválni a kvantum-pillanatból az örökké-való-ságba. A célokból lesznek a ki-vetített projektek, a ter(vezetek).

A tervezetek mozgást jelentenek, mert élnek.

Térben forgatjuk a síkot / Időben a teret / Szer-te ágazik a képzelet, / A forgás adja a teret / Megjelenik a gömb / Mert a kör kiterebélyesedett

részlet az ÁBRÁKADÁBRA c. versemből

Az élő tervezet állandóságot biztosít, hiszen folyamatos körforgásban önmagát teljesíti ki. A tervezet egy tudatos tervezésnek a materializálódott gondolata. Lásd Avicenna. Ez a gondolat mindaddig kiteljesíti kiindulópontját ameddig kiindulópontját tekinti céljának. Amennyiben a kiindulópontja egy tudatosan felépített tudásközpont volt, úgy ez a tudásközpont terebélyesedni fog, mert a közös (vízszintes és függőleges tudatos síkok) kvantum cél-test több síkon mozdul el, és a rendezett (tudatos tervezése a síkok mozgatásának) mozgás forgásba megy át. A forgásból körforgás lesz, ami egy önmagát kiteljesítő és generáló tápláló energia. Vagyis ameddig a tervezetek egymást kiegészítő céllal születnek, addig fognak működni.

Az élet a tudat ébredésével indul / A tudat ébredése a gondolatig tágul / A gondolat a lehetőségre irányul / A lehetőség teremti a teret / Az Életnek biztosít lehetőséget.

részlet a BEAVATÁS c. versemből

Adott kiindulóponthoz képest minél távolabb helyezkedik el a látóhatár/horizont (kivetített cél), annál magasabbra (frekvencia) nőnek az általa mozgósított hasznosítható energiák. Minél magasabb a frekvencia, annál tovább tart térben és időben. Ez a VAN egyik képlete. A VAN állandóságot (ergo téridőt) vonzó kvantumszubsztancia ami lehetővé teszi az alapos tervezést. Egy tudásközpont tovább(tervezése) az ilyen szemléletet megköveteli. Rövidtávon kép+telenség tervezni. Amiről nincs kép, arról (el-kép/le+kép)+zelés se lehet. Amiről nincs elképzelés, arról leképezés és fog-alom se lehet, mert mindvégig a megfog(hat)atlan (fosztó képzővel ellátott fogást, vagyis fogást képtelenséget hívatott jelezni szavunk igazol). Vagyis magyarul lefordítva ez azt jelenti, hogy - ahol más véletlenszerűséget vél, ott én providenciát látok.

Minden jövőbe vetett álom, / Minden jövőbe vetített kép / Irányítja múltját, / Mágnesként vonzza jelenét

részlet az AKASHA c. versemből

Egy álmot így lehet tovább álmodni. A továbbálmodás modulárisan épül fel, vagyis a részletek egymásból/egymásra épülnek vagy egymást egészítik ki mint azok a tervezetek amelyek az AIC szellemiségét hivatottak alátámasztani. Kezdetnek az AIC | ProEnglisht-t említeném meg ami maga a szubsztancia előtervezete volt mielőtt a DiAlog megfogant. Ezek a szellemi vonalat kép+viselik. A másik alapot az AIC | Garden szolgáltatta mint anyagi szubsztancia. A sorrend is fontos.

A megfelelő környezet megteremtése folyamatos visszacsatolást is jelent ami abban nyilvánul meg, hogy elsősorban hálát kell tanúsítani (öntözni, szeretettel bánni a növénnyel) különbben elmaradhat az áldás.

Mit értünk hála alatt?

Részlet az AIC | DiAlog-ból:

Már a honlapon is tükröznünk kell, a minket és küldetéstudatunkat jelképezni hivatott arculatunkkal, hogy mi büszkék vagyunk az AIC-ra és az alapítójára, és tudatosan, határozottan kell építenünk a jövőt, de megemlékezve a magra, a kezdeti pillanatra amiben benne volt a lehetőség mint erő. Ezt az erőt fel kell idéznünk, akár cikkek, közlések formájában, hisz abból lesz értékes fa/gyümölcs (jövő) amelyik becsüli a múltját (mag).

    132
    0