top of page

AIC | Projektek

Hogyan álmodunk tovább egy álmot?


Térrel.

Mert az álom bármilyen hosszúnak is tűnik, a valóságban csupán néhány másodpercig tart.

Hogyan lehetséges ez? Igen. Az élet-igenlő szemlélettel. Mert lenni akar. Pontosan erről van szó, a lehetséges szónak a gyökéről ami azonos a lehet-őség szó gyökével is. LÉT. Lét(ezni). Lehet. Lenni.


Igy válik a Lenni LESZ-é. Mint magból a fa. Ragozzunk! Ragozzunk az Élet nyelvén! Szót ragozunk és szórakozunk. A Lehetből a Van-ig. A magtól a gyümölcsig.



Mindennek célja van / A Van mindennek célja


Mert bármerre/akár merre nézek TER-et látok. Minden álom teret jelent. Minden tér lehetőség, minden lehetőségben megbújik a siker és a siker a folyamatosság tükrében életre kel. Mert a teret ki lehet tölteni szubsztanciával. Abból lesz a LESZ.


Mert a TÉR-nek ugyanaz a szógyöke mint a TER-emtésnek. És fa LESZ belőle, ami TER-ebélyesedik. Vízszintesen.

Majd teret foglal és ÖNmag-ából NÖ-vekedik.

Immár függőlegesen is.



Sorsunk mindenkori akaratunk kivetülése / Mert minden teremtmény egy teremtés gyümölcse

részletek a MONDJÁTOK EL NEKIK c. versemből


Akárcsak az álmok. Mert az álmok valójában célokká keskenyedett szándékok. Néhány másodpercig tartanak, de valójában örökkévalóságot rejtenek. Hiszen Élni szándékozó lehetőségek, amelyek VAN-ná akarnak válni, mint leválni a kvantum-pillanatból az örökké-való-ságba. A célokból lesznek a ki-vetített projektek, a ter(vezetek).

A tervezetek mozgást jelentenek, mert élnek.



Térben forgatjuk a síkot / Időben a teret / Szer-te ágazik a képzelet, / A forgás adja a teret / Megjelenik a gömb / Mert a kör kiterebélyesedett

részlet az ÁBRÁKADÁBRA c. versemből




Az élő tervezet állandóságot biztosít, hiszen folyamatos körforgásban önmagát teljesíti ki. A tervezet egy tudatos tervezésnek a materializálódott gondolata. Lásd Avicenna. Ez a gondolat mindaddig kiteljesíti kiindulópontját ameddig kiindulópontját tekinti céljának. Amennyiben a kiindulópontja egy tudatosan felépített tudásközpont volt, úgy ez a tudásközpont terebélyesedni fog, mert a közös (vízszintes és függőleges tudatos síkok) kvantum cél-test több síkon mozdul el, és a rendezett (tudatos tervezése a síkok mozgatásának) mozgás forgásba megy át. A forgásból körforgás lesz, ami egy önmagát kiteljesítő és generáló tápláló energia. Vagyis ameddig a tervezetek egymást kiegészítő céllal születnek, addig fognak működni.



Az élet a tudat ébredésével indul / A tudat ébredése a gondolatig tágul / A gondolat a lehetőségre irányul / A lehetőség teremti a teret / Az Életnek biztosít lehetőséget.

részlet a BEAVATÁS c. versemből



Adott kiindulóponthoz képest minél távolabb helyezkedik el a látóhatár/horizont (kivetített cél), annál magasabbra (frekvencia) nőnek az általa mozgósított hasznosítható energiák. Minél magasabb a frekvencia, annál tovább tart térben és időben. Ez a VAN egyik képlete. A VAN állandóságot (ergo téridőt) vonzó kvantumszubsztancia ami lehetővé teszi az alapos tervezést. Egy tudásközpont tovább(tervezése) az ilyen szemléletet megköveteli. Rövidtávon kép+telenség tervezni. Amiről nincs kép, arról (el-kép/le+kép)+zelés se lehet. Amiről nincs elképzelés, arról leképezés és fog-alom se lehet, mert mindvégig a megfog(hat)atlan (fosztó képzővel ellátott fogást, vagyis fogást képtelenséget hívatott jelezni szavunk igazol). Vagyis magyarul lefordítva ez azt jelenti, hogy - ahol más véletlenszerűséget vél, ott én providenciát látok.


Minden jövőbe vetett álom, / Minden jövőbe vetített kép / Irányítja múltját, / Mágnesként vonzza jelenét

részlet az AKASHA c. versemből


Egy álmot így lehet tovább álmodni. A továbbálmodás modulárisan épül fel, vagyis a részletek egymásból/egymásra épülnek vagy egymást egészítik ki mint azok a tervezetek amelyek az AIC szellemiségét hivatottak alátámasztani. Kezdetnek az AIC | ProEnglisht-t említeném meg ami maga a szubsztancia előtervezete volt mielőtt a DiAlog megfogant. Ezek a szellemi vonalat kép+viselik. A másik alapot az AIC | Garden szolgáltatta mint anyagi szubsztancia. A sorrend is fontos.


A megfelelő környezet megteremtése folyamatos visszacsatolást is jelent ami abban nyilvánul meg, hogy elsősorban hálát kell tanúsítani (öntözni, szeretettel bánni a növénnyel) különbben elmaradhat az áldás.


Mit értünk hála alatt?


Részlet az AIC | DiAlog-ból:

Már a honlapon is tükröznünk kell, a minket és küldetéstudatunkat jelképezni hivatott arculatunkkal, hogy mi büszkék vagyunk az AIC-ra és az alapítójára, és tudatosan, határozottan kell építenünk a jövőt, de megemlékezve a magra, a kezdeti pillanatra amiben benne volt a lehetőség mint erő. Ezt az erőt fel kell idéznünk, akár cikkek, közlések formájában, hisz abból lesz értékes fa/gyümölcs (jövő) amelyik becsüli a múltját (mag).

Related Posts

See All

21 )'Sign

With the next generation of designers in mind, the current designers might share some innovative thoughts of their own. This fuelled my insatiable appetite to rekindle some old designer contacts. And

21 | Student Council

From 2020-2021, friendly and responsible students can join into the Student Council at AIC. The council is a great tool to interpret the needs of the students, besides improving te communication and s

bottom of page