top of page

AIC | DiAlog

Mit jelent?

  • DiAlog = Digital-Analog

 

Miért?

  • (I-BEAM) Image, Brand Engineering, Awareness and Marketing (Arculat építés) - az intézmény ismertségének növelésére

 

Hogyan?


I. az alapok


  1. a DiAlog egy logikusan, modulokban, egymásra épülő - értelmezhető program.

  2. első lépése egy kiemelt stratégiai tervezés eredményeként az Avicenna digitális lenyomata megvizsgálása kell legyen. Ehhez a közösségi fórumokon megjelenő intézményt érintő (jó)hír(név) ugyanúgy hozzátartozik mint az intézmény népszerűsítését szorgalmazó lepések

  3. kiemelten fontosnak tartom a kommunikációt ami a belső tájékoztatáson túl azt is jelenti, hogy ösztönözni kell a dolgozókat/hallgatókat arra, hogy pozitív üzenetet fogalmazzunk meg a külvilág számára az intézményről.

  4. ha a belső emberek nem hiszik el, hogy jó helyen vannak, akkor a külvilág se fogja.

  5. fontos a folyamatos marketing kommunikáció = internetes világban a hitelesség növelése

  6. ebből továbbá következik a hiteles tájékoztatás mint marketing eszköz alkalmazása


II. építkezés


  1. Már a honlapon is tükröznünk kell, a minket és küldetéstudatunkat jelképezni hivatott arculatunkkal, hogy mi büszkék vagyunk az AIC-ra és az alapítójára, és tudatosan, határozottan kell építenünk a jövőt, de megemlékezve a magra, a kezdeti pillanatra amiben benne volt a lehetőség mint erő. Ezt az erőt fel kell idéznünk, akár cikkek, közlések, tanulmányok formájában, hisz abból lesz értékes fa/gyümölcs (jövő) amelyik becsüli a múltját (mag). Ennek egyik módja, hogy arról a teremtésről és teremtőről emlékezni kell maradandó (visszacsatolt) formában, amihez a jövő adott esetben visszanyúlhat, visszanyílhat, töltekezhet, inspirálódhat. Ez az erő az Elnök Úr. Nélküle nem volna AIC. Erre emlékezni kell.

  2. Az eseményeink igenis fontosak számunkra, mert minket éltetnek, az AIC-t, vagyis minden megrendezett találkozóról lenyomatot, pillanatképet, dokumentumot kell készítenünk. Ezek mi mag+unk vagyunk - ha mi nem vesszük komolyan, mások se fogják/fognak.

  3. Azokat az eredményeket amelyeket az AIC elért hangoztassuk, mutassuk meg, legyünk rá büszkék, mert energia van mögöttük, gondolatok - ez mindenképp tisztelendő.

  4. Dress code vagyis öltözködési rend. Általában egy egyenruha az egyéniséget szorítja háttérbe. Ahol nincs egyenruha, ott az egy+én+is+ég kerül előtérbe. Ez megfelelő hozzáállással kiválthatja az egyenruhát. Azok akik az AIC tagjai igenis mutassák meg, hogy büszkék arra ahova járnak, mutassák meg, hogy követendő példa (mindaz amit képviselnek) és ez ne merüljön ki a megfelelő ruhadarab használatával, hanem terjedjen ki a viselkedésesre is - ezzel tiszteletet fogalmaznak mind egymás, mind az AIC felé.


Az Elnök Úr szavaival élve - egy hajóban evezünk. Ne akarjunk két irányba, nem fog menni.





35 views

Related Posts

See All

21 )'Sign

With the next generation of designers in mind, the current designers might share some innovative thoughts of their own. This fuelled my insatiable appetite to rekindle some old designer contacts. And

21 | Student Council

From 2020-2021, friendly and responsible students can join into the Student Council at AIC. The council is a great tool to interpret the needs of the students, besides improving te communication and s

bottom of page